LAW STORIES

The purpose of this page is to refer you to various interviews or articles in the media, or important posts from social media authored by our lawyers. We tell simple and straightforward stories in our briefs and through our oral advocacy skills. At the same time, we tell stories when we interact with the media and social media. Through these stories, you can learn more about who we are and how we can be of service to your business.
„Avia Invest" SRL v. Republica Moldova: O situație de risc în care riscurile pot fi reduse la minim
În esență, este vorba de o situație litigioasă de risc pentru Republica Moldova. Totuși, printr-o abordare profesionistă din partea statului precum și a avocaților, riscurile pot fi reduse la minim.
Learn more
Standardul de Probațiune în Arbitrajul Internațional
În arbitrajul internațional aspectul standardului de probațiune este unul bine-cunoscut și destul de dezvoltat atât la nivel practic cât și la un nivel doctrinar. În acest articol se ridică anumite întrebări pe standardele de probațiune, care pot fi utile inclusiv avocaților sau juriștilor care merg în instanțele de judecată naționale (pe cauze nelegate de arbitraj).
Learn more
Interview: ARBITRATION: full immersion
În acest video se face o introducere în arbitrajul comercial internațional. Cum se începe o procedură în arbitrajul comercial internațional? Cum se formează tribunalul arbitral? Care este legea aplicabilă în cadrul arbitrajului comercial internațional? Aspecte practice care apar în timpul procedurii de arbitraj. Prin acest video puteți înțelege mai bine particularitățile unei proceduri arbitrale.
Learn more
Despre Storytelling în documente procedurale
Din experiența mea, în dosarele complexe, cine prezintă o istorie mai credibilă are șanse mai mari de a obține câștig de cauză. Evident că această istorie trebuie să meargă în mână cu faptele și chestiunile juridice (issues) relevante cauzei.
Learn more